achtergrond

Het Business Energy School Team                                             

ELISE GERRITSEN

Jouw ogen. Jouw ogen zien alles. Vaak twinkelend van plezier en soms donker van diepere gronden. Zien dat wat er gezien wil worden zodat het er mag zijn. Met diep repect en een warme liefde voor mens zijn. Ik verbind de mystieke innerlijke bewustzijnswereld van mensen met de wereld van de nuchtere zakelijkheid en wetenschap. In wie ik ben en wat ik doe. Dat het heel mag zijn in al zijn rijkdom. Wat is dat genieten. Dan ben ik thuis.

ELISEZW

MEEUWES MUSKEE

“Muskee is mijn achternaam en Meeuwes is mijn voornaam”. Als ik u ontmoet zal ik altijd deze zin toevoegen aan mijn stevige handdruk. Een bijzondere naam die ik 47 jaar geleden mocht ontvangen. “Een voorteken voor een niet alledaags leven van een unieke man” zou een spirituele vriendin nu zeggen. “Ach doe normaal, even met beide benen op de grond” wierp ik haar toe. Maar mijn lachende ogen verraden mijn echte gevoel. De warmte van gezien worden. 

meeuwesbes

PAUL DE RUIJTER

"Ik hou van zweven maar ik kom niet zo gemakkelijk van de grond" Grinnikend kijk ik mijn collega aan. En ze begint te lachen. Ik hou van de bijzondere diepgang van opstellingen maar ik hou minstens net zo veel van de relativering van de humor en de lach. Het leven is al ingewikkeld genoeg laten wij het dan simpel houden. Wat is er. Wat wil er gebeuren. En hoe komen we daar. Met veel liefde en zorg voor alle mensen in het systeem.

PAULBES