achtergrond

ATTENTIE - GOEDE VOORNEMENS VOOR 2019?

 

BEStwisches

 

Zet je goede voornemens voor het nieuwe jaar neer

Op de laatste vrijdag ochtend van dit jaar, 28 december om 09.30

 

 

Onze school

We leven in een dynamische wereld waar de dynamiek en snelheid groter zijn dan we als mensheid ooit gekend hebben. Het lijkt wel alsof veel van wat we hadden bedacht niet meer werkt.

In onze school en in onze community verbinden we leiders die inspirerende business oplossingen en ideeën creëren voor deze tijd. Mensen die leiderschap en organisatieontwikkeling buiten de gebaande paden vorm geven. Wij ontdekken, scholen en delen samen hoe intuïtie, energie, weten en wijsheid kan werken voor jouzelf, jouw team of organisatie. Bestaande werkwijzen, theorieën en zakelijke concepten worden verrijkt met nieuwe inzichten.

We gaan op onderzoek uit om gezamenlijk, enthousiast en praktisch vorm te geven aan een nieuwe economie waar zingeving, plezier en duurzaam resultaat een plek hebben. Voor ons, onze ouders, kinderen en kleinkinderen.

De Business Energy School ziet bewustzijns- en intuïtieontwikkeling  en scholing daarvan als een van de belangrijkste sleutels voor het vinden van oplossingen van de grote en kleine vraagstukken van deze tijd.

Wil je wat uitgebreider over de achtergrond lezen? Onderstaand meer over het waarom en hoe!

Energycheck van de BES: Regelmatig doen we bij de BES een energycheck op een actueel thema. 

Kompas voor de BES en voor deze site

Hieronder loodsen we je door de site. 

Scholing
We kunnen ons voorstellen dat je als eerste stap eerst kennis wilt maken door deel te nemen aan een lezing of workshop of aan de Energyboost. Alleen, met je team of afdeling. Vaak rond actuele leiderschapsthema's. Voor ons aanbod ga je naar kennismaking.

Voor organisatieadviseurs, HR professionals, coaches en trainers zijn er de Introductietraining Organisatiereading en de Training Organisatieopstelling. Hoe kun je onderliggende dynamieken van mensen en organisaties in beeld brengen en op stroom brengen zodat veranderingen en transformaties leiden tot duurzame ontwikkeling van organisaties en haar medewerkers.

Ontwikkeling in advies

Heb je vooral behoefte aan inzicht en advies over je organisatie, kijk dan bij Organisatieopstelling en advies of bij Organisatiescan. Het is hiervoor niet nodig (kan natuurlijk wel!) om eerst aan een van onze programma’s deel te nemen.

Ook individueel kun je bij ons terecht. Kijk dan bij Energy check en coaching. We maken gebruik van gangbare en minder gangbare methodes, maar altijd met plezier, resultaat en kwaliteit! 

Onze community
Zoals gezegd: onze community verbindt leiders die inspirerende business oplossingen en ideeën creëren voor deze tijd. Spreekt dit je aan en wil je meedoen meld je dan aan!

BES Bijsluiter algemeen: We willen belangstellenden er wel op attenderen dat onze programma's, scans en opleidingen de volgende bijeffecten kunnen hebben: toename van levenslust en plezier, sterke stijging van effectiviteit en productiviteit, wonderen gaan zien en in enkele gevallen het ervaren van het hebben vleugels. Uiteraard stellen we ons daar niet aansprakelijk voor.